Ald papier skema

oud papier

Schema Oud papier ophalen schooljaar 2019-2020

In verband met de privacywetgeving (AVG) staat het oud papier schema niet meer op de website. De betreffende ouders hebben het schema via de mail ontvangen.

Degene die bovenaan staat vermeld is de trekkerchauffeur en regelt een trekker en haalt de kar op bij Van Muiswinkel.

Het is natuurlijk ook mogelijk om het oud papier met eigen auto('s) en een aanhangwagen(s) op te halen. Dit kan onderling besproken worden met wie je die dag het oud papier ophaalt.
Bij verhindering graag onderling ruilen.

Op vrijdag verzamelen om 18:00 uur en op zaterdag om 9:00 uur beide bij de jaenbuorren bij het “Jorwert” bord.
In verband met de veiligheid mogen alleen ouders die op dat moment het oud papier ophalen beslissen over het al of niet meehelpen van de eigen kinderen.
De ouders zijn dan ook zelf verantwoordelijk voor hun eigen kinderen.